×

STAVEREN

Een gedateerd kantoor omtoveren in een frisse, transparante ruimte met veel licht en zachte kleuren. Dat is dat wat tankstationexploitant Van Staveren graag wilde realiseren. Niet alleen op hun hoofdkantoor, maar ook in de bijbehorende horecazaak en shop: Jitha’s deli.

 

Locatie Emmeloord
Oppervlakte 500m2
Opdracht Totale projectafbouw
Werkzaamheden Verzorgen van alle (glas)wanden en plafonds

Familiebedrijf Van Staveren voorziet mensen iedere dag van energie. Dat doen ze niet alleen met het exploiteren van tankstations, maar ook door een omgeving te creëren waarin je even kunt ontsnappen aan de waan van de dag. Een bedrijf waar niet alleen gasten en klanten centraal staan, maar juist ook medewerkers. Met de komst van algemeen directeur Jitha van Staveren in 2016 kwam er daarom een grootschalige kantoorrenovatie. Passend bij de bedrijfscultuur én de tijd van nu.

Als onderdeel van het totale bouwteam, was Livorno bij dit project verantwoordelijk voor de complete wand- en plafondafbouw. De hoogwaardige glaswanden en open ruimtes uit het interieurontwerp van FELD, zorgen voor veel transparantie. Zowel op het kantoor als bij Jitha’s deli.

Bijzonder is dat de glaswanden speciaal zijn geproduceerd voor dit project. De zandkleurige beglazing geeft het kantoor een lichte, toegankelijke en gemoedelijke uitstraling. Precies wat het familiebedrijf wil uitstralen.

Loading...