×

Showroom Livorno Lelystad

Livorno Design+Build is gespecialiseerd in interieurprojecten, afbouw en renovatie en creëert high-end ruimtes voor bedrijven en particulieren. Wat je creëert, wil je ook uitstralen in een eigen showroom. Daarom opent Livorno in 2022 een unieke en high-end showroom in Lelystad.

In de nieuwe showroom ligt de nadruk op beleving. De ruimte is een inspiratiebron én een voorbeeld van wat mogelijk is. Klanten worden op deze plek ontvangen voor een eerste kennismaking. Daarom weerspiegelt de luxe showroom het resultaat waar Livorno bij klanten naar streeft.

De showroom in Lelystad is een plek waar mogelijkheden samenkomen. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en moderne verlichting en domotica. Veel meubilair in de showroom is op maat gemaakt. Door kritisch te kijken naar wat goed past in een ruimte, komt een plek het best tot zijn recht.

Ook is de showroom een goed voorbeeld van het nieuwe werken. Werken anno nu. Oftewel, zelf bepalen waar, wanneer en hoe je werkt. Niet langer een eigen vaste werkplek, maar wel een inspirerende omgeving die jouw werk ten goede komt.

Loading...