elk vraagstuk krijgt

EEN EIGEN ANTWOORD

Particuliere Villa – Lelystad

Voor een maatwerkvilla in Lelystad haalden we alles uit de kast voor exclusief woongenot. We bouwden het pand uit, plaatsten een open haard en glaswanden gevat in strakke stalen frames. De hele benedenvloer …

Tiamo

De internationale speelgoedproducent Tiamo breidt de komende jaren zijn bedrijfspand uit. Bij de eerste verdubbeling van het vloeroppervlak zorgden wij voor het sleutelklaar opleveren van de interne verbouwing en inrichting, inclusief de complete E&W-installatie.

MCM Marknesse

Het stoere staalbedrijf MCM Marknesse betrok een nagelnieuw bedrijfspand van 2.000m2. Wij zorgden voor de complete afbouw binnen en het interieur. Natuurlijk met veel fraai staal, zoals …

A.S.F. Fischer

Voor A.S.F. Fischer BV transformeerden we een gedateerd gebouw in een eigentijds kantoor, dat de identiteit van het bedrijf weerspiegelt. Industriële constructies en moeren, bouten en schroeven komen speels terug in de strakke bouw en inrichting.

Lely Campus

Het bedrijvencomplex van Lely kreeg van ons een make-over met een fris en onderscheidend concept. Het complex kreeg ook het hoogst haalbare certificaat voor duurzaamheid: BREEAM-NL Outstanding: een Nederlandse primeur.

Windesheim College

Van gietvloeren tot glaswanden en van schilderwerk tot databekabeling: in het Windesheim College revitaliseerden we hele derde verdieping. Voor studenten en docenten een fijne, frisse plek om kennis te delen en elkaar te ontmoeten.