projectwerk is partnership

NIET VÓÓR, MAAR MÉT U

Sparringpartner bij elke stap

Als u werkt met Livorno projects, dan maken we van uw verantwoordelijkheden graag de onze. Dat betekent dat we alles doen om uw wensen in werkelijkheid om te zetten, uw planning te halen en binnen uw budget te blijven. Bij elke stap in het proces van nieuwbouw, renovatie en transformatie zijn we uw sparringpartner. Een partner die enerzijds ervaren is en anderzijds energiek en creatief. Met een sterk team van vakmensen.

ERVAREN ADVISEURS
Door het vakmanschap van ons team en de ervaring in talloze projecten weten we van wanten. We kunnen binnen elke planning en elk budget werken om waar te maken wat u voor ogen hebt. We helpen u vanaf het eerste moment bij keuzes die efficiënt en kostenbesparend zijn én het beste eindresultaat opleveren.

EEN COMPLEET ONTWERP
Van vloeren tot wanden en plafonds, van verlichting tot klimaatbeheersing en van meubilair tot koffie-apparatuur: we kunnen uw wensen in de volle breedte vormgeven en uitvoeren binnen een open begroting. Bij Livorno projects vindt u alle vakmanschap onder één dak. Met een team dat thuis is in zijn vak en ook weet wat slim samenwerken is.

VLEKKELOZE UITVOERING
Als we ons ontwerp uitvoeren, dan doen we dat vlekkeloos volgens planning. Die planning is strak genoeg om uw deadlines te halen, maar flexibel genoeg om tijdens het werk samen nog andere keuzes te kunnen maken als er nieuwe inzichten ontstaan. We zetten graag die extra stap om met het eindresultaat uw verwachtingen te overtreffen.

Livorno Projects verzorgt de volledige afbouw
van een casco pand tot turn-key oplevering.

Kennismaken?

We komen graag ons portfolio laten zien