×

Samen bouwen aan jouw unieke ruimte

 

Samen. Ons sleutelwoord. Want samen met jou willen wij ruimtes creëren waar creativiteit de vrije loop kan gaan. Een plek waar je verbinding aangaat met anderen óf juist met jezelf. Een plek om mensen te ontvangen, te inspireren en te motiveren. Een plek die we niet vóór jou maken, maar mét jou. We luisteren naar jouw verhaal en vertalen dat naar een ruimte die daarbij past. Het creëren van interieurconcepten doen we daarom niet alleen voor bedrijven, maar ook voor ultiem comfort woningen. Kortom, we adviseren, ontwerpen én bouwen. Zodat we je daarmee volledig kunnen ontzorgen. Wij zijn Livorno.

Waarom Livorno

 

Livorno. Een bijzonder en vrij Italiaans havenstadje dat in de 16e eeuw veel verschillende nationaliteiten en religies aantrok. Toch werd het na de Tweede Wereldoorlog en de toenemende industrie een schim van de rijke en luxe stad die het ooit was. Wat door de eeuwen heen niet veranderde, was de bijzondere cultuur die in de stad bleef hangen. Een cultuur die ervoor zorgde dat de stad razendsnel werd gerenoveerd. Een cultuur die Livorno anno nu opnieuw een levendige en hippe plek maakt. Een moderne én unieke havenstad die ondanks een roerige geschiedenis, niet bang is om te blijven vernieuwen en naar de toekomst te kijken. Dat laatste is precies wat wij bij Livorno Design+Build willen doen. Samen met jou, zodat we ruimtes realiseren die continu blijven inspireren.

Wie is Livorno?

 

Zeg je Livorno Design+Build, dan zeg je Luciano Tordjo. Kapitein op het schip van een team vol professionele enthousiastelingen. Uitvoerend begonnen in de wand- en plafondafwerking en inmiddels hét gezicht van Livorno. Voor Luciano is het belangrijkste: we willen je verbluffen. Iedere keer opnieuw. En, niet onbelangrijk, afspraak is afspraak. Kom je bij ons langs in één van onze studio’s in Lelystad of Nijkerk?

“Livorno heeft in slechts 8 weken ons complete kantoor verbouwd. Van het uitruimen van de kantoren tot de eindschoonmaak: alles werd ons uit handen genomen. We hadden één aanspreekpunt. Livorno werkte strak volgens planning en was heel flexibel bij overwerk. Het resultaat van de metamorfose is verbluffend”

A. Booij, Algemeen Directeur – A.S.F. Fischer

Loading...