×

Nov 2023

Livorno ook in seizoen 2023-2034 businesspartner Almere City FC

Sinds 2020 is Livorno | Design+Build businessspartner van Almere City FC en hebben partijen, na een succesvolle start, recent hun samenwerkingsverband verlengd. Bij de vernieuwing van het Yanmar Stadion heeft Livorno naar volle tevredenheid het meubilair en onder andere de kantoren, het spelershome en de voor nieuwe SHARP businesslounge verzorgd.

“Met de overstap naar de Eredivisie willen wij voor het hoogst mogelijke blijven gaan middels zowel sponsoring als samenwerking. Kernwaarden waar Livorno zich aan vasthoudt zijn gezondheid, efficiëntie en kwaliteit. Waarden die zowel passen bij het hoogst haalbare resultaat op de Almeerse grasmat als in een goed functionerend interieur. Livorno Projects is gespecialiseerd in het opleveren van turnkey interieurprojecten voor zowel nationale- als internationale bedrijven waarbij te denken is aan kantoren, overheidinstanties en zorginstellingen, maar ook particuliere opdrachtgevers behoren tot de vaste clientèle. Hiermee wisselen kleinschalige en omvangrijke projecten elkaar af wat ons scherp en up to date houdt.” Aldus eigenaar Luciano Tordjo.

Momenteel is het verschil tussen de hekkensluiter van het linker rijtje en Almere City minimaal waarbij de kracht van samenwerken absoluut zal zorgen voor een prachtig resultaat aan het eind van dit seizoen, zowel binnen als buiten de lijnen!

Foto: Instagram

Maart 2023

Nieuwe maatschappelijke partner van de Lelystadse Uitdaging: Livorno

De onderneming Livorno is officieel sponsor van de Lelystadse Uitdaging, een stichting die het lokale bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties met elkaar verbindt. Doel hiervan is de leefkwaliteit van bewoners van Lelystad te verbeteren.

Fokke van Velzen, commercieel directeur Livorno: ‘Lelystad is onze gemeenschap. En als je iets voor je gemeenschap kunt doen, dan doe je dat’. Op woensdag 8 maart ondertekenden Fokke van Velzen (commercieel directeur Livorno) en Sacha Gaus (voorzitter Lelystadse Uitdaging) de sponsorovereenkomst.

Meer impact voor Lelystad

Livorno Design+Build is gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie en transformatie. Naast het omturnen van winkels tot appartementen, verbouwt het bedrijf gedateerde panden tot eigentijdse kantoren. Een maatschappelijk betrokken ondernemer die graag wat betekent voor Lelystad. Naast financiële steun zet Livorno zich ook actief in voor de Lelystadse Uitdaging. Fokke is sinds kort matchgroeplid van de Uitdaging en helpt bij het realiseren van uiteenlopende ideeën van stichtingen, (buurt)verenigingen en burgerinitiatieven die door bijvoorbeeld geld, tijd of gebrek aan apparatuur/kennis niet op eigen houtje kunnen worden uitgevoerd. Hij daagt zijn netwerk uit om ook maatschappelijk betrokken te ondernemen door het invullen van hulpvragen. ‘Zo werken wij samen aan nog meer sociale impact’.

Bron: https://flevopost.nl/lelystad/Nieuwe-maatschappelijke-partner-van-de-Lelystadse-Uitdaging-Livorno-28314478.html

December 2022

Livorno bouwt aan levendig Stadshart in Lelystad

Leegstaande winkelpanden omtoveren tot trendy appartementen en lofts. Het gebeurt volop in het Stadshart van Lelystad. Luciano Tordjo: ‘Er komt weer leven in het centrum. Dat gunnen we Lelystad.’

Luciano is eigenaar van Livorno Design+Build, een ambitieus Lelystads bedrijf dat volop investeert in de transformatie van onder andere de Florijnstraat, Stadhuisstraat, Neringweg en Neringpassage.

Kracht

‘We doen het samen. Dat is onze kracht,’ zegt hij. ‘Zo gingen we in gesprek met de ondernemers en organiseerden (als zij dit wilden) een andere en centralere plek in het centrum. Ook spraken we met omwonenden. We informeerden hen op tijd en namen hen mee in de plannen. En tenslotte werken we samen met Lelystadse bedrijven. Samen kom je tot het beste resultaat,’ zegt Luciano enthousiast.

De appartementen en lofts (vrije sector huur) dragen bij aan een compacter centrum en zorgt voor doorstroom op de woningmarkt. ‘Het zijn er in totaal zestig, gericht op verschillende doelgroepen. We verbouwen de ruimten met oog voor detail. State of the art. Wanneer we starten? In het eerste kwartaal van 2023. We verwachten het project binnen twee jaar af te ronden.’

Van gedateerd naar eigentijds

Livorno Design+Build is gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie en transformatie. Naast het ombouwen van winkels tot appartementen, verbouwt het bedrijf gedateerde panden tot eigentijdse kantoren. Voorbeelden van eindresultaten zijn er volop. ‘Neem bijvoorbeeld het kantoor van A.S.F. Fischer. Hier maakten we een eigentijds kantoor van dat de identiteit van het bedrijf weerspiegelt. Industriële constructies en moeren, bouten en schroeven komen speels terug in de strakke bouw en inrichting,’ vertelt Fokke van Velzen, commercieel directeur van het bedrijf.

‘Of Applaus, dat onlangs in een nieuw en vooral licht jasje werd gestoken. We verbouwden het restaurant in twee weken. Dit is uniek. Een ander voorbeeld is het Lelystadse bedrijf Medcor pharmaceuticals, waar wij diverse interne verbouwingen verrichten als preferred supplier. Als preferred supplier – dit zijn we voor meerdere klanten – ontzorgen we ondernemers bij verbouwingen of facilitaire vraagstukken volledig. Daarnaast pakken we graag particuliere projecten aan. We zijn vooral thuis in de meest exclusieve interieurbouw, afbouw en inrichting. Met mooie materialen en uniek design.’

Positieve bijdrage leveren

‘Livorno Design+Build adviseert, ontwerpt en voert uit. Niet vóór onze klanten, maar met hen. Met de verbouwing van het Stadshart hopen we een positieve bijdrage te leveren aan de stad waar we met veel plezier wonen en werken,’ besluiten ze.

Bron: https://flevopost.nl/zakelijk-nieuws/Livorno-bouwt-aan-levendig-Stadshart-28097927.html

Augustus 2022

BKL in gesprek met Livorno

BKL in gesprek met Luciano en Nathalie Tordjo, eigenaren van Livorno Build+Design. ‘Fokke is het eerste gezicht naar buiten toe hoor’, lacht Luciano terwijl commercieel manager Fokke van Velzen ook aanschuift bij het gesprek. Luciano: ‘Hij is lang onze financieel adviseur geweest en ik heb hem altijd in de gaten gehouden. Toen we wilden groeien qua sales, heb ik hem erbij gevraagd.’ Fokke vult aan: ‘Wat bij mij past, is werken vanuit passie en gevoel. Natuurlijk is ratio ook belangrijk, maar het eerste gevoel moet gewoon goed zijn.’ ‘Een uitgangspunt dat wij alledrie met elkaar delen’, bevestigt Nathalie.

Livorno is gespecialiseerd in turn-key projecten. Daarbij staat hun sleutelwoord ‘samen’ centraal. Livorno bouwt samen met klanten aan ruimtes waar creativiteit de vrije loop kan gaan. Ruimtes om te verbinden, te inspireren én te motiveren. Het creëren van interieurconcepten doen ze niet alleen voor bedrijven, maar ook voor ultiem comfort woningen. Van casco pand tot turn-key oplevering.

Maar wie zijn dan de gezichten achter deze snelgroeiende onderneming en hoe zijn zij gestart? ‘Mijn vader werkte in de afbouw en ik zag al vroeg wat het betekende om ondernemer te zijn in de bouw. Meedraaien in de afbouwbranche betekent hard werken. Maar wel altijd met veel plezier’, vertelt Luciano. Nathalie vervolgt: ‘Ook mijn ouders hadden een eigen zaak, als aannemers. Je kunt dus wel zeggen dat ondernemen in ons bloed zit. Tot vorig jaar runde ik ook mijn eigen kapperszaak. Helaas zorgde de coronatijd ervoor dat mijn zaak moest sluiten, dus ik besloot bij Livorno te gaan werken.’ Nathalie is verantwoordelijk voor de inkoop en Luciano houdt zich met name bezig met bouw en interieur. Het klinkt als een perfecte combinatie en dat is het ook. Luciano knipoogt: ‘Toen ik op mijn veertiende op mijn brommertje door Lelystad reed, had ik al oog voor Nathalie. Ze leek me fantastisch en niets is minder waar gebleken!’

Wat het echtpaar het leukste vindt? ‘Vanuit niets een concept ontwikkelen en dat vervolgens omzetten naar een ontwerp. Een turn-key oplevering maakt zo’n proces natuurlijk helemaal compleet’, aldus Nathalie. Luciano voegt daaraan toe: ‘Wij werken voor de gelukkige gezichten van onze klanten. Wij verkopen geen stenen, maar een beleving! Daar word ik iedere dag ontzettend blij van.’

Lange tijd was Livorno alleen actief in de regio Randstad en omstreken. Zonde volgens Luciano, want ‘ik ken zoveel Lelystedelingen en mijn hart ligt echt hier’. Het stel is dan ook blij met recente en bijzondere projecten in Lelystad zelf die nu lopen. Nu nog wat meer bekendheid in de polder. En daar hoort het lidmaatschap van de BKL natuurlijk bij!

Bron: www.bedrijfskring.nl/nieuws/bkl-in-gesprek/bkl-in-gesprek-2022

Maart/April 2021

Nieuwe kantoorinrichting voor Sharp Business Point Flevoland

Voor de nieuwe kantoorinrichting van Sharp Business Point Flevoland heeft Aziz El-Morabit gekozen voor Livorno. Het nieuwe kantoor van Sharp Business Point Flevoland krijgt een mooie metamorfose. Eerder al realiseerden wij het interieur van de businessclub van Almere City FC. Door de nauwe betrokkenheid van Aziz bij de club heeft hij van dichtbij kunnen ervaren wat de mogelijkheden zijn! Wij zijn deze week gestart met de werkzaamheden. Het verbluffende eindresultaat volgt snel.

Maart 2021

SAMENWERKING MORESENZ-LIVORNO

Van licht- audio- en domoticaplan tot totaal interieurconcept

Het is dan zover! MoreSenz en Livorno Projects bundelen hun krachten voor het creëren van de ultieme interieur beleving voor uw woon- en werkcomfort. Techniek en interieur komen samen en bieden hierdoor een completer totaal interieurconcept op maat. De ultieme beleving creëren en realiseren, dat is wat wij graag doen!

MoreSenz is gespecialiseerd op het gebied van verlichting, domotica en audio/homecinema oplossingen. De kracht van Livorno Projects is het realiseren van turnkey interieurprojecten, van ontwerp tot projectrealisatie. Wij adviseren, ontwerpen en realiseren. Niet alleen voor u, maar met u!

Juli 2020

Livorno Projects huisvest zich in businessclub Almere City FC

Livorno Projects is de komende drie jaar als businesspartner verbonden aan Almere City FC. Het bedrijf uit Lelystad is al twintig jaar actief in de complete afbouw, maar sinds vier jaar als Livorno turnkey projecten. Met het verzorgen van het meubilair in onder meer de kantoren, het spelershome en de nieuwe businesslounge van het vernieuwde Yanmar Stadion is de samenwerking tussen club en bedrijf succesvol afgetrapt.

Livorno Projects is gespecialiseerd in onder meer interieurprojecten, huisvestingsvraagstukken, afbouw en renovatie. Met een team van gedreven professionals wordt dagelijks met veel toewijding en betrokkenheid gewerkt aan ontwerp- en interieurconcepten, turnkey huisvestingsprojecten en complete kantoor- en winkelinrichtingen. Livorno Projects werkt samen met zowel Nederlandse als internationale bedrijven, vastgoedeigenaren, zorginstellingen, kantoren, hotels en particulieren. Kleinschalige en omvangrijke projecten wisselen elkaar af.

,,Onze missie is om opdrachtgevers hoogstaande oplossingen te bieden op het gebied van zakelijke huisvesting”, vertelt eigenaar Luciano Tordjo. ,,Wij vertalen de wensen, de behoeftes, het karakter en de filosofie van de opdrachtgever naar een interieurconcept. Onze projecten zijn tot in de kleinste details uitgewerkt en van de hoogst mogelijke kwaliteit.”

Gezondheid, duurzaamheid en efficiëntie zijn de kernwaarden die centraal staan bij Livorno Projects. ,,Daarnaast zijn vorm, functionaliteit, sfeer en innovatie de tools waar wij mee werken”, vervolgt Tordjo. ,,Wij geloven dat een succesvol inrichtingsproject optimaal tot stand komt door de kracht van samenwerking. Wij staan dicht bij de opdrachtgever en spreken daarom meer van een partnership dan van een klant-leverancier relatie.”

Tordjo kijkt uit naar de samenwerking met Almere City FC. ,,Door het meubilair te verzorgen in het vernieuwde Yanmar Stadion hebben wij direct een mooie bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van de club. Wij zijn verheugd met het partnership en gaan de komende jaren vol enthousiasme tegemoet.”

Bron: https://almerecity.nl/business/livorno-projects-huisvest-zich-in-businessclub-almere-city-fc/

Loading...