successen en hoogtepunten

NIEUWS

Maart/April 2021

Nieuwe kantoorinrichting voor Sharp Business Point Flevoland

Voor de nieuwe kantoorinrichting van Sharp Business Point Flevoland heeft Aziz El-Morabit gekozen voor Livorno. Het nieuwe kantoor van Sharp Business Point Flevoland krijgt een mooie metamorfose. Eerder al realiseerden wij het interieur van de businessclub van Almere City FC. Door de nauwe betrokkenheid van Aziz bij de club heeft hij van dichtbij kunnen ervaren wat de mogelijkheden zijn! Wij zijn deze week gestart met de werkzaamheden. Het verbluffende eindresultaat volgt snel.

Maart 2021

SAMENWERKING MORESENZ-LIVORNO

Van licht- audio- en domoticaplan tot totaal interieurconcept

Het is dan zover! MoreSenz en Livorno Projects bundelen hun krachten voor het creëren van de ultieme interieur beleving voor uw woon- en werkcomfort. Techniek en interieur komen samen en bieden hierdoor een completer totaal interieurconcept op maat. De ultieme beleving creëren en realiseren, dat is wat wij graag doen!

MoreSenz is gespecialiseerd op het gebied van verlichting, domotica en audio/homecinema oplossingen. De kracht van Livorno Projects is het realiseren van turnkey interieurprojecten, van ontwerp tot projectrealisatie. Wij adviseren, ontwerpen en realiseren. Niet alleen voor u, maar met u!

Livorno Projects huisvest zich in businessclub Almere City FC

23 juli 2020 – Bron almerecity.nl – Foto Ron Baltus sportshots.pro

Livorno Projects huisvest zich in businessclub Almere City FC

Livorno Projects is de komende drie jaar als businesspartner verbonden aan Almere City FC. Het bedrijf uit Lelystad is al twintig jaar actief in de complete afbouw, maar sinds vier jaar als Livorno turnkey projecten. Met het verzorgen van het meubilair in onder meer de kantoren, het spelershome en de nieuwe businesslounge van het vernieuwde Yanmar Stadion is de samenwerking tussen club en bedrijf succesvol afgetrapt.

Livorno Projects is gespecialiseerd in onder meer interieurprojecten, huisvestingsvraagstukken,  afbouw en renovatie. Met een team van gedreven professionals wordt dagelijks met veel toewijding en betrokkenheid gewerkt aan ontwerp- en interieurconcepten, turnkey huisvestingsprojecten en complete kantoor- en winkelinrichtingen. Livorno Projects werkt samen met zowel Nederlandse als internationale bedrijven, vastgoedeigenaren, zorginstellingen, kantoren, hotels en particulieren. Kleinschalige en omvangrijke projecten wisselen elkaar af.