×

Laten we kennismaken

 

Heb je interesse in onze expertise? Dan leggen we je graag uit hoe wij te werk gaan. We ontzorgen je namelijk van ontwerp tot realisatie. Voordat we voor jou aan de slag gaan, willen we graag weten wie je bent. Door in gesprek te gaan, leren we je kennen en ontdekken we wat je wilt uitstralen. Of dat nu voor je bedrijf is of een particulier project. Ons design moet je passen als een jas. Samen met jou bepalen we welke richting we op gaan. Om er zeker van te zijn dat je het hele proces hetzelfde aanspreekpunt hebt, koppelen we je graag aan één van onze projectmanagers.

Design

 

Heb je een goed gevoel bij ons? Tijd om aan de slag te gaan met een uniek concept. We gaan op zoek naar wat jou – of je bedrijf – authentiek maakt. Juist dat authentieke laten we terugkomen in het design. Samen met onze interieurontwerper ga je om tafel en bespreek je het budget, de eisen én de wensen. Vervolgens gaan we de gang met een creatief ontwerp dat we samen met jouw feedback finetunen tot een definitief design.

Voorbereiding

 

Staat alles op papier? Dan start de werkvoorbereidingsfase. Onze technisch tekenaars werken het design nog verder uit en zorgen ervoor dat er geen detail over het hoofd wordt gezien. We werken inkooplijsten uit, maken afspraken met onderaannemers en stellen een strakke planning op. Zo weten we allemaal waar we aan toe zijn. Natuurlijk houden we je tijdens dit traject op de hoogte.

Build

 

De werkvoorbereiding is gereed. Laten we jouw design tot leven brengen. Ook in de laatste fase nemen we alle zorg uit handen. We bewaken de planning en informeren jou wanneer dat nodig is. Wat wij het belangrijkste vinden? Oog voor detail en een hoge kwaliteit afwerking. Pas als we echt tevreden zijn, zullen we het project aan je opleveren. Zo geniet je nog eens extra in jouw nieuwe kantoor of woning.

“Livorno heeft in slechts 8 weken ons complete kantoor verbouwd. Van het uitruimen van de kantoren tot de eindschoonmaak: alles werd ons uit handen genomen. We hadden één aanspreekpunt. Livorno werkte strak volgens planning en was heel flexibel bij overwerk. Het resultaat van de metamorfose is verbluffend”

A. Booij, Algemeen Directeur – A.S.F. Fischer

Loading...