×

A.S.F. Fischer

Medewerkers in een gezonde, groene en prettige omgeving laten werken. Dat is wat A.S.F. Fischer graag wilde realiseren.

Locatie Lelystad
Oppervlakte 1.000m2
Opdracht Totale project afbouw en inrichting
Werkzaamheden Projectmanagement, wanden, vloeren, verlichting, inrichting, meubelmaatwerk

A.S.F. Fischer is een een grootschalige importeur en groothandel van bevestigingsmaterialen. Het bedrijf wenste een modern kantoor met een zakelijke uitstraling dat voor meer verbinding en welzijn van personeel zou zorgen.

In samenwerking met interieurarchitect Ab Oosterhof creëerde Livorno een eigentijds kantoor dat de identiteit van het bedrijf weerspiegelt. Industriële constructies en moeren, bouten en schroeven komen speels terug in de strakke bouw en inrichting. Ook werden er demonstratieruimtes gerealiseerd met speciaal daarvoor ontworpen werktafels. Groene beplanting, zit-sta bureau’s en een goede kantine bevorderen een gezonde werkomgeving.

Bijzonder aan dit project is de ruime en moderne boardroom. De grote ovalen tafel is dan ook het centrum van het vernieuwde kantoor.

“Livorno heeft in slechts 8 weken ons complete kantoor verbouwd. Van het uitruimen van de kantoren tot de eindschoonmaak: alles werd ons uit handen genomen. We hadden één aanspreekpunt. Livorno werkte strak volgens planning en was heel flexibel bij overwerk. Het resultaat van de metamorfose is verbluffend”

A. Booij, Algemeen Directeur

Loading...