×

Restaurant Applaus

Een licht, warm en prettig restaurant creëeren als vervanging voor de bestaande en enigszins donkere ruimte. Dat is wat restaurant Applaus in Lelystad ambieerde.

 

Locatie Lelystad
Oppervlakte 200m2
Opdracht Totale projectafbouw, installatie en inrichting
Werkzaamheden Projectmanagement, wanden, vloeren, plafonds, verlichting, domotica, inrichting

In het unieke Agora theater bevindt zich restaurant Applaus. Dé plek om heerlijk te dineren in een chique setting. Applaus is ook de initiator van de culinaire business club in Lelystad. Kortom, een locatie die vraagt om een gastvrije en gezellige uitstraling.

Livorno realiseerde dit project van A tot Z. Met een licht interieur, warme kleuren en mooie wandafwerking werd Applaus in een nieuw jasje gestoken. Het gebruik van organische vormen versterkt de aangename sfeer die je gelijk voelt zodra je binnenstapt.

Dit project onderscheidt zich door de lange en smalle ruimte waarin het restaurant gevestigd zit. En daarmee de uitdaging om daarin warmte en voldoende licht te creëeren. Met mooi behang, lichte gordijnen en prachtige styling is dat goed gelukt. Dat de uitvoering in maximaal drie weken is gerealiseerd, maakt dit project extra bijzonder.

Loading...